Цена: 89.00 лв.

УРЕД ЗА БОРБА С ПТИЦИ

Solar Power

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

Много хора се виждат в чудо от лястовици и врабчета, които се загнездват по къщите. Ние ви предлагаме модерен, евтин и ефективен способ да се справите с проблема. Електронният уред за борба с птици осигурява съвременен начин за прогонванто им. Той е мобилен и лесен за поставяне, тъй като работи с батерии. Действа с три режима – ултразвуков, светлинен и алармен. Детекторът на уреда засича птиците от 7 до 10 метра и започва последователното изпълнение на сигнала в продължение на 10-15 секунди. За да се получи максимален ефект, устройството трябва да бъде поставено на открито място.

СОЛАРЕН УРЕД ЗА БОРБА С ПТИЦИ

Излъчва 16 различни звуци
от хищни птици

Модел PGS-046A-S

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

Цена: 89.00 лв.

Електронният уред за борба срещу птици осигурява съвременен начин за прогонване на птиците. Той е водоустойчив, мобилен и лесен за поставяне. Работи с презареждаеми батерии, които се предлагат към уреда. Соларният му панел спомага за по-дълго им ползване, преди следващо презареждане.Соларният уред има сензор с обват до 10 метра, който автоматично стартира излъчването на сигнала от апарата, при засичане на навлизащи в обхавата му птички.
Моделът PGS-046A-S редува записи от крясъци на 16 вида хищни птици – соколи, орли, сови и др. По този начин, чувайки обезпокоителните сигнали на хищниците, у загнезделите птички, намиращи се в периметъра на излъчване на сигнала, се провокира страх, объркване и дезориентация. Обхватът на излъчване е в радиус от 20 метра. За да се получи максимален ефект, уредът трябва да бъде поставен на открито място.