ЦИФРЕНКА

Мултимедийна математическа игра
за деца от 4 до 7 год.

Цена: 16.00 лв.

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

Детската мултимедийна игра ЦИФРЕНКА е компютърна игра с която децата се учат да броят, събират, изваждат, усвояват показанията на часовника, боравят с геометрични фигури, сортират предмети по признаци, "аранжират", слушат и пеят песнички.
Както всяка игра и тази има награди. При успешното решение на задачките се печелят " награди - музикални кутийки " , с които се подготвя "Горски концерт" от весели песнички, изпълнявани от героите на играта МЕЧО, ЕЖКО, ЗАЙКО и КОСТЕНУРКАТА.
Предимство на ЦИФРЕНКА е включването английски език - по всяко време, когато детето желае, героите могат да покажат как би звучала текущата реплика на английски език, и обратно - от английски на български език. А разнообразието от задачки е голямо. Децата могат да играят на 9 игри: "Летене със самолет" , "Пътешествие с влак", "Будилникът на Зайо", "Събиране на плодове", "Лабиринти", "Строене на къща", "Цифрите", "Музикална стая" и "Горски концерт".

Минимални изисквания:
PC: Pentium 1000 Mhz, 128 Mb RAM, CD-ROM, Windows 95/98/2000/XP

БУКВЕНКА

Детска мултимедийна
програма-игра с българските букви.

Цена: 16.00 лв.

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

Има ли нещо по-интересно за малчуганите от игрите? Въпросът пред повечето родители е как да ги откъснат от тях и да ги накарат да учат. Отговора го дава детската мултимедийна програма-игра на компактдиск "Буквенка". Тя е предназначена за децата в предучилищна възраст, от 5- до 7- годишните. Според създателите на продукта, той е интересен и за подрастващите на възраст от три години и половина до 10-годишните. "Буквенка" едновременно забавлява и обучава малките на българската азбука. С нея те създават срички, думички, като сами подбират буквите за тях. Целта на играта е да се попълни албум от виртуални лепенки. Те са наградата, когато участникът в играта постигне успех, като правилно изпише например сричка.
Пускайки този мултимедиен продукт на компютъра, детето попада в света на българските народни приказки с главни герои Зайко, Мечо, Ежко, Костенурката. Озвучаването е дело на актьорите и музикантите от софийската група "Ретро". Малчуганът веднага се включва в играта, като искрено и емоционално разговаря с героите, отговаря на поставените му въпроси и решава зададените му от животинките правописни задачки.
"Буквенка" може да се включи към всеки компютър, който има операционна система Windows от 95-а до последната версия.

Минимални изисквания:
PC: Pentium 450 Mhz, 32 Mb RAM, CD-ROM, Windows 95/98/2000/XP

ПИСМЕНКА

Детска мултимедийна програма-игра
с българските думи - правопис и забава

Цена: 16.00 лв.

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

С новата мултимедийна образователна игра “Писменка” децата упражняват и обогатяват знанията си по български език. Мултимедията е подобна на популярните игри “Буквенка” и “Цифренка”. С “Писменка” децата предприемат увлекателно планинско пътешествие до двореца на феите. По “пътя” са поставени различни “препятствия”, които трябва да се преодолеят. Играещият отговаря на въпроси, свързани с правописа на българските думи, с частите на речта - в играта “Лифт на думите”, как се съгласуват прилагателните и съществителните имена, и построява изречения – в играта “Моста на калинката”. В играта “Алпинисти” децата трябва да поставят препинателни знаци в текст, а в “Езеро на планинските кристали” - да открият синонимите и антонимите. “Стълбичка от думи” и “Дъската на гатанките и ребусите” активират творческата дейност и досетливостта чрез “измисляне” на думи, а в “Писмата до феите” се стимулира въображението чрез подреждане на картинки. По пътя към “Двореца на феите” заедно с децата се състезават и познатите герои Мечо, Ежко, Зайко и Костенурката.
Те са познати от мултимедийните продукти “Буквенка” и “Цифренка”. Репликите на горските животни са на български или на английски. Всички верни отговори на играещия предизвикват различни действия на героите, а детето печели точки и награди на фона на музика и песни. С помощта на играта “Писменка” децата с лекота навлизат в правилата на правописа и с интерес се докосват до богатството на българския език.

Минимални изисквания:
PC: Pentium 1000 Mhz, 512 Mb RAM, CD-ROM (16x), Windows 98/NT/XP/Vista

 

РАЗГОВОРКА

Детска мултимедийна програма-игра
с думи на български и английски език

Цена: 16.00 лв.

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

“РАЗГОВОРКА” е най-новата компютърна обучаваща игра, сътворена от авторите на “БУКВЕНКА”, “ПИСМЕНКА” и “ЦИФРЕНКА”.
“РАЗГОВОРКА” помага на децата на възраст от 3 до 8 год. да подобрят своите знания и умения по български и английски език, като в същото време се забавляват, играят и се наслаждават на специално написана за тях музика.
“РАЗГОВОРКА” съдържа игрите с думи: “Свържи еднаквите”, “Асоциации от думи”, “Начален звук и буква в думата” и “В света на звуците”.
Обединяваща цел на игрите е да се съберат всички награди музикални елементи в “Игра с награди”, която съдържа заниманията: “Подреждане по цветове”, “Кръгов пъзел” и “Пускане на песен - караоке”.
Превключване езика на играта български или английски, може да стане по всяко време, като се избере един от бутоните в горния десен ъгъл на екрана.
Не на последно място, “РАЗГОВОРКА” е адаптирана и за деца със специални образователни потребности.

Минимални изисквания:
PC: Pentium 1000 Mhz, 512 Mb RAM, CD-ROM (16x), Windows 98/NT/XP/Vista