Антирадиационен защитен стикер за мобилни телефони

ПОРЪЧАЙТЕ НА

тел. 032/603 424

gsm: 0889 575 320

Доставка с куриер.

За Пловдив – БЕЗПЛАТНА!

 

Цена: 8.50 лв./бр.

Осъзнавате ли, че когато говорите по мобилния си телефон или използвате лаптоп, се излагате на вредни електромагнитни емисии?

Изследванията показват, че продължителното и повторяемо излагане на тези агресивни електромагнитни емисии причинява сериозни поражения на централната нервна система, като главоболие, замайване, безсъние, стрес, депресия и т.н.

Този кръгъл стикер може да се постави към мобилен телефон и да поема вредните емисии, произведени по време на изпращане или  получаване на сигнал.

За да осигурите максимална защита от електромагнитните емисии, залепете стикера по възможност близо до антената, на задната част на телефона!

Антирадиационният защитен стикер е:

• подходящ за всички видове мобилни телефони;

• подходящ и за други електроуреди като микровълнови печки, телевизори, компютри, скенери, принтери, конзоли за игри и т.н.;

• редуцира вредните електромагнитни емисии.

Дейстивето на всички електроуреди, емитиращи вредни електромагнитни емисии, като мобилни телефони, домашни телефони, микровълнови печки, телевизори, компютри, скенери, принтери, конзоли за игри и други, може трайно да се елимнира с лепенката Scalar Shield, тъй като стикера абсорбира до 99% от вредните излъчвания.